Teambuilding

TEAMBUILDING

Een dag teambuilding bij mij aan boord is niet alleen super leuk, het geeft ook een energieboost aan het team. Teambuilding zeilen als werkvorm voor een geslaagde dag. Aan boord heb je elkaar nodig en bereik je alleen samen veilig de haven. Leerzaam, leuk en een dag om niet snel te vergeten is het resultaat. We kunnen de dag volledig op maat inrichten zodat ieder teamlid een leuke dag heeft.  Voor degene die de teambuilding organiseert is het altijd weer een uitdaging om een activiteit te vinden die iedereen leuk vindt. Met zeilen is het dan belangrijk dat je geen golven hebt zodat niemand zeeziek hoeft te worden. Op het IJsselmeer, de Noordzee of de Oosterschelde kan dat zomaar gebeuren. Maar op het Grevelingenmeer niet. We kijken tijdens het zeilen goed of iedereen het nog leuk vindt en sturen waardig bij. Wil je actief zijn dan kan dat. Wil je je lekker laten varen en alleen maar van de natuur genieten? Dan kan dat ook. De ervaring leert dat iedereen met een grote glimlach van boord stapt. Kan jouw team wel een boost gebruiken?

Een halve dag teambuilding zeilen als werkvorm

Dit is ons meest ‘simpele’ programma maar nog altijd leuk! Gewoon lekker een halve dag teambuilding zeilen. De werkvorm is simpel; we pikken jouw team op bij Marina Port Zelande in Ouddorp en verwelkomen iedereen met een korte instructie en wat lekkers te eten en te drinken. Daarna varen we de haven uit en hijsen meteen de zeilen. We zitten dan direct op een van de mooiste plekjes van de Grevelingen tussen de beschutting van de eilandjes met toch een mooi vaarwater. Onderweg kunnen we het rustig aan doen of juist ‘volle bak’ gaan…net wat de groep wil. Ook even voor anker gaan en een duik nemen in het zuivere water van de Grevelingen behoort tot de opties. En wie weet, komen we nog een zeehond tegen!

Teambuilding zeilen als werkvorm in een dag

Wil je jouw team echt eens lekker laten uitwaaien? Boek dan een hele dag op het water. In dit arrangement hebben we de tijd om een mooie ronde over het hele Grevelingenmeer te zeilen. Tijdens deze tocht kunnen alle teamleden de verschillende rollen aan boord ervaren. Hoe is het om de kapitein te zijn? Wie bepaalt als navigator de koers? Wie laat zijn spierballen zien en bedient de zeilen? En wie wil juist even helemaal niets doen en lekker op het dek gaan liggen zonnen? Altijd weer mooi om te zien hoe op een boot de teamleden als vanzelf de plek pakken die ze het beste past, en waar ze de meeste lol uit halen. Teambuilding zeilen biedt een werkvorm die ideaal is voor een dag teambuilding. Natuurlijk wordt er onderweg gezorgd dat alles veilig gebeurd en dat iedereen ook qua eten en drinken niets te kort komt.

Twee daagse teambuilding zeilen als werkvorm

Als je echt wilt investeren in een geslaagde teambuilding waar lol en leren allebei belangrijk zijn dan is een tweedaagse teambuilding iets voor jouw team. We passen dan de werkvorm op maat aan. Wat zijn de voordelen? Behalve het samen zeilen heb je dan een gezamenlijk diner en een gezellige avond aan de bar met elkaar. Overdag is het team op de boot waar het gaat ervaren hoe het is om met elkaar een set van vaardigheden te ontwikkelen. Het team gaat merken dat het de opdrachten die ze te doen krijgen steeds beter gaat uitvoeren. Ook is er meer tijd om tussentijds op een van de eilandjes even te vertragen om te reflecteren op elkaar en het proces. Ook hier geldt weer dat we nooit een standaard programma draaien maar altijd op maat kijken naar de behoefte van het team. Neem gewoon eens contact op om te bespreken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wil je toch een stap dieper kijk dan ook bij teamcoaching. Je kunt ook een kijkje nemen bij BlueSkyBehaviour.

Reserveren

Toelichting

Hebben jullie al een vaste datum in gedachten waarop de teambuilding moet plaatsvinden? Reserveer dan nu hiernaast geheel vrijblijvend deze dag bij ons zodat je zeker weet dat we in ieder geval kunnen mocht je uiteindelijk echt willen boeken. Wij nemen dan contact met je op om jullie wensen te bespreken en te onderzoeken of wij kunnen bieden wat jullie zoeken. Dat kan telefonisch, per mail maar als je wilt komen we ook graag op de koffie voor een kennismaking.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- In optie

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoon:

Beschrijving: